Manja slova Veća slova RSS
>

Uručena sportska oprema učesnicima Ljetnjeg vojnog kampa

Uručena sportska oprema učesnicima Ljetnjeg vojnog kampa
Datum objave: 17.07.2017 15:16 | Autor: mod

Ispis Štampaj stranicu


Dan uoči otvaranja drugog Ljetnjeg vojnog kampa za mlade 2017, član Izvršnog odbora Košarkaškog saveza Crne Gore Igor Popović, u ime Ministarstva sporta, uručio je donaciju u vidu sportske opreme (šortsevi, majice i lopte) učesnicima kampa u kasarni ,,Milovan Šaranović'' u Danilovgradu.

Učešće Košarkaškog i Fudbalskog saveza Crne Gore u realizaciji Ljetnjeg vojnog kampa predstavlja rezultat odlične saradnje Ministarstva odbrane i Ministarstva sporta, koji u djelokrugu svog rada značajnu pažnju posvećuju upravo mladima.

Učesnici Ljetnjeg vojnog kampa imaće priliku da kroz mnogobrojne planirane aktivnosti, ojačaju timski duh i upoznaju se sa aktivnostima Vojske.

Kako u pripremi i planiranju vojnog kampa sportski sadržaji predstavljaju jedan od bitnijih segmenata, donacija sportske opreme značajno će doprinijeti efikasnijoj realizaciji navedenih aktivnosti.

Ljetnji vojni kamp za mlade realizovaće se od 17. do 30. jula 2017. godine u Kolašinu i Pljevljima, a okupiće 31 srednjoškolca i srednjoškolku iz Crne Gore.