Manja slova Veća slova RSSSaradnja sa NVO

07.06.2018.

Javni konkurs za uspostavljanje savjetodavne kancelarije

Javni konkurs za uspostavljanje savjetodavne kancelarije

07.06.2018.

Javni konkurs Vojska za mlade - mladi za Vojsku

Javni konkurs Vojska za mlade - mladi za Vojsku

14.03.2018.

Potpisan ugovor sa NVO ''CEZAM''

Potpisan ugovor sa NVO

Ugovor o izradi dokumentarno-edukativnog filma "Udružimo snage" potpisan je danas u Ministarstvu odbrane.

13.02.2018.

Obavještenje povodom Javnog poziva za predlaganje predstavnika/ce za člana/icu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018. godini u oblasti odbrane

Na osnovu Javnog poziva nevladinim organizacijama koji je Ministarstvo odbrane objavilo 30. januara 2018. godine, za predlaganje predstavnika/ce za člana/icu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018. godini u oblasti odbrane, Ministarstvo odbrane obavještava da:

12.02.2018.

Odluka ministra o izboru najboljeg projektnog rješenja na temu ''Vojska Crne Gore i mladi – udružimo potencijale

Odluka ministra o izboru najboljeg projektnog rješenja na temu ''Vojska Crne Gore i mladi – udružimo potencijale

28.11.2017.

Javni poziv nevladinim organizacijama

Ministarstvo odbrane objavilo je Javni poziv nevladinim organizacijama za dostavljanje prijedloga projekata na temu: Vojska Crne Gore i mladi – udružimo potencijale.

20.10.2017.

Ministarstvo odbrane: Drugi konsultativni sastanak sa predstavnicima NVO

Ministarstvo odbrane: Drugi konsultativni sastanak sa predstavnicima NVO

Danas je u Ministarstvu odbrane održan drugi konsultativni sastanak sa predstavnicima nevladinih organizacija koje se bave izradom i implementacijom projekata i programa namijenjenih mladima.

13.10.2017.

Obavještenje o održavanju drugog konsultativnog sastanka sa nevladinim organizacijama

Ministarstvo odbrane obavještava nevladine organizacije čije je područje djelovanja izrada i implementacija projekata i programa koji su namijenjeni mladima, da će drugi konsultativni sastanak biti održan u petak, 20. oktobra 2017. godine, u multimedijalnoj sali Ministarstva odbrane, sa početkom u 12.00 časova.

26.07.2017.

Ministarstvo odbrane na javne konsultacije daje Nacrt sektorske analize

Pozivaju se nevladine organizacije, čije je područje djelovanja izrada i implementacija projekata i programa koji su namijenjeni mladima, da u skladu sa članom 2 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Službeni list Crne Gore", br. 07/12), zbog kratkog vremenskog roka, putem elektronske komunikacije učestvuju u konsultovanju i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta sektorske analize za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2018. godini, za oblast Odbrana

26.05.2017.

Održan prvi kvartalni konsultativni sastanak sa predstavnicima NVO

Prvi kvartalni konsultativni sastanak sa nevladinim organizacijama čije je područje djelovanja izrada i implementacija projekata i programa koji su namijenjeni mladima, održan je danas u Ministarstvu odbrane.