Manja slova Veća slova RSS
>

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tajnosti podataka

Datum objave: 11.06.2019 12:59 | Autor: mod

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/18), Ministarstvo odbrane upućujeJAVNI POZIV


Građanima i svim zainteresovanim subjektima, za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tajnosti podataka.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tajnosti podataka počinje danom objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva odbrane: www.mod.gov.me i portalu e-Uprave i trajaće 30 dana 

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom i elektronskom obliku, kao i organizovanjem okruglog stola. 

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na Obrascu broj 4: „Primjedbe, predlozi i sugestije“, koji je sastavni dio Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija, Ministarstvu odbrane na adresu: Jovana Tomaševića broj 29, Podgorica, kao i na e-mail: relja.radonjic@mod.gov.me.

Okrugli sto biće organizovan 9.7.2019. godine, s početkom u 10 časova, u multimedijalnoj sali Ministarstva odbrane, Jovana Tomaševića broj 29 Podgorica.

Javni poziv objavljuje se na internet stranici Ministarstva odbrane: www.mod.gov.me i portalu e-Uprave. 

Ministarstvo odbrane će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će objaviti na internet stranici www.mod.gov.me i portalu e-Uprave, u roku od 15 dana od dana završetka javne rasprave.


Nacrt zakona možete preuzeti na linku: Nacrt zakona 

Obrazloženje možete preuzeti na linku: Obrazloženje 

RIA Obrazac možete preuzeti na linku: RIA obrazac

Obrazac 4 - primjedbe, prijedlozi i sugestije možete preuzeti na linku: Obrazac 4 

Program javne rasprave možete preuzeti na linku: Program javne rasprave