Manja slova Veća slova RSS
>

Sjutra u TC „Delta City“ u Podgorici promocija vojnog poziva „Budi dio nas“

Datum objave: 06.12.2017 15:23 | Autor: mod

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore organizuju sjutra, 7. decembra u Tržnom centru „Delta City“ u Podgorici promociju vojnog poziva pod nazivom „Budi dio nas“.

Na centralnom dijelu u prizemlju TC „Delta City“, od 17 do 21h, biće postavljena četiri informativna pulta sa promotivnim materijalom vezanim za mogućnosti zapošljavanja u Vojsci Crne Gore, ali i projektima kojima Ministarstvo i Vojska afirmišu vojni poziv.

U razgovoru sa predstavnicima Ministarstva, posjetioci će moći da se upoznaju i informišu o mogućnostima obrazovanja na uglednim vojnim akademijama u inostranstvu, stipendiranja na civilnim fakultetima u zemlji, o konceptu dobrovoljnog služenja vojnog roka, te projektima namijenjenim mladima, kao što je Ljetnji vojni kamp za mlade. Pored toga, moći će da saznaju sve o učešću žena u Vojsci, kao i jednakim prilikama zapošljavanja i karijernog razvoja.

Posjetioci će imati priliku da vide prikaz alpinističkih i borilačkih vještina od strane pripadnika Vojske Crne Gore, ali i da čuju Vojni orkestar.

Štandove će obići ministar odbrane, mr Predrag Bošković. On će razgovarati sa podgoričkim srednjoškolcima o njihovim profesionalnim planovima za budućnost.