Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Представници Директората за људске ресурсе у посјети колегама из Министарства одбране Краљевине Холандије

Представници Директората за људске ресурсе у посјети колегама из Министарства одбране Краљевине Холандије
Датум објаве: 06.09.2018 12:38 | Аутор: мод

Испис Штампај страницу


Представници Директората за људске ресурсе Министарства одбране, на челу са директором Михаилом Волковим, борави у посјети колегама из Министарства одбране Краљевине Холандије.

 
Циљ посјете је размјена искустава два министарства одбране у области људских ресурса, са посебним акцентом на процес селекције и развој кадрова у одбрамбеном сектору, као и на оптималне моделе третмана војних ветерана. 

Делегација се састала са представницима Центра за подршку људским ресурсима Министарства одбране Краљевине Холандије, на челу са директорицом Марианомом Венвлит - Пот (Марианом Веенвлиет-Поодт), као и Одјељења за људске ресурсе и организацију, на челу са Стефаном Оудсхорном (Степхан Оудсхорн), начелником Менаџмента понуде и потражње. 

Планиран је и састанак са савјетником директора Директората за људске ресурсе холандског Министарства одбране, пуковником Тоном Клајном (Тон Клеином), као и директором Института за ветеране, пуковником Луди де Восом (Лудy де Вос).

Волков је домаћине упознао са активностима Министарства одбране Црне Горе у области људских ресурса, посебно са плановима будућих праваца развоја, са програмима за младе, те бенефитима које Министарство одбране обезбједјује за професионална војна лица.

Ријеч је о заједничкој посјети представника министарстава одбране Црне Горе и Републике Македоније колегама из Министарства одбране Краљевине Холандије. На челу македонске делегације је Васил Зимбаков, руководиоц Департмана за људске ресурсе.